18/12/2018 Tarihinde Resmi Gazete'de Yayımlanan Öğretim Üyesi İlanı

18/12/2018 16:17:48 - 18/12/2018 16:17:48 - 262 Okunma

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda bölümü/anabilim dalı ile unvan ve koşulu belirtilen kadroya 2547 sayılı Kanun'un ilgili maddeleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Başvurular Doçent kadroları için Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına; Doktor Öğretim Üyesi kadroları için ise ilgili Birimlere şahsen yapılacak olup, posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İlan yayımlandığı tarih itibariyle 15 gün geçerli olup; tüm bilgiler Üniversitemiz http://pdb.klu.edu.tr/ adresinde yer almaktadır.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulunca ve/veya Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış olması gereklidir.

Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar (4 takım cd halinde hazırlanacaktır.)

1. Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki Akademik Personel Şube Müdürlüğü Formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,
  2. Nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı fotokopisi,
  3. Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,
  4. Doçentlik belgesi fotokopisi,
  5. Özgeçmiş ve yayın listesi,
  6. Yayınlarını içerir CD,
  7. 2 (İki) adet fotoğraf,
  8. Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği “Aday Etkinlik-Puanlama Tablosu”nun doldurulması gerekmektedir.

Doktor Öğretim Üyesi kadrosu başvurusunda istenen evraklar (4 takım CD halinde hazırlanacaktır.)

1. Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki Akademik Personel Şube Müdürlüğü Formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,
  2. Nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı fotokopisi,
  3. Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,
  4. Yabancı dil belgesi,
  5. Özgeçmiş ve yayın listesi
  6. Yayınlarını içerir CD,
  7. 2 (İki) adet fotoğraf,
  8. Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği "Aday Etkinlik-Puanlama Tablosu"nun doldurulması gerekmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 02/01/2019

NOT: Aday Etkinlik-Puanlama Tablosuna Buradaki Linkten Ulaşılabilmektedir.

BİRİM

BÖLÜM

ANABİLİM DALI

Doçent

Dr.Öğr.
Üyesi

NİTELİKLER

Mimarlık Fakültesi

Peyzaj Mimarlığı

Peyzaj Tasarımı

1

Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Lisans mezunu olmak. Doktora ve Doçentlik unvanını peyzaj mimarlığında almış olmak.

Turizm Fakültesi

Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği

1

Turizm İşletmeciliği doktora mezunu olmak. Doçent unvanını Turizm alanında almış olmak ve Turizmde öznel zindelik alanında çalışmaları bulunmak.

1

Turizm İşletmeciliği yüksek lisans ve doktora mezunu olmak. Meslek olarak turist rehberliği ve destinasyon yönetiminde turist rehberliğinin rolü üzerine çalışmaları bulunmak.

Rekreasyon Yönetimi

2

* Turizm alanında lisans, yüksek lisans, doktora mezunu olmak. Balkan turları ve seyahat motivasyonu alanında çalışmaları bulunmak.
** Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik yüksek lisans ve doktora mezunu olmak. Planlanmış davranış teorisi ve Y kuşağı üzerine çalışmaları bulunmak.

Özel Hukuk

Milletlerarası Özel Hukuk

1

Hukuk lisans, yüksek lisans, doktora mezunu olmak. Milletlerarası yatırım hukuku alanında çalışmaları bulunmak.

Sağlık Yüksekokulu

Ebelik

1

Hemşirelik doktora mezunu olmak. Cerrahi alanında çalışmaları bulunmak.

İlan