Bütünleme Sınavı Başvurusu (Dc - Dd Notu Yükseltme Talebi)

30/12/2019 10:55:12 - 30/12/2019 10:55:12 - 20367 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz,

Final sınavı sonuçları ilan edilen derslerin DC ve DD notlarını yükseltmek için bütünleme sınavına girmek isteyen öğrencilerimizin başvuruları, 09/01/2020-13/01/2020  tarihleri arasında alınacaktır.

Öğrencilerimizin aşağıda yer alan dilekçe örneğini doldurup imzaladıktan sonra dilekçelerine öğrenci kimlik kartlarının bir örneğini ya da onaylı öğrenci belgelerini (e-devletten alınan öğrenci belgeleri de kabul edilecektir.) eklemeleri ve 13/01/2020 Pazartesi günü saat 14:00'e kadar şahsen veya e-posta yoluyla Fakültemize ulaştırmaları gerekmektedir. Dilekçesinde imzası olmayan ve ek belgesi bulunmayan öğrencilerimizin başvuruları işleme alınmayacaktır. Ayrıca, dilekçe aslının bütünleme sınavı öncesi Fakültemizin öğrenci işleri bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir. Öğrenci Bilgi Sisteminde (OBS) kayıtlı olan e-posta adresi haricinde farklı bir e-posta adresinden yapılan başvurular kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

E-posta: hukuk@klu.edu.tr

Bütünleme Sınavı Başvuru Dilekçesi

Bütünleme Sınavı Başvurusu (DC-DD Notu Yükseltme)