Bütünleme Sınavı Başvurusu (Dc - Dd Notu Yükseltme Talebi)

31/05/2019 15:44:13 - 31/05/2019 15:44:13 - 19669 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz,

Final sınavı sonuçları ilan edilen derslerin DC ve DD notlarını yükseltmek için bütünleme sınavına girmek isteyen öğrencilerimizin başvuruları, 10/06/2019-14/06/2019  tarihleri arasında alınacaktır.

Öğrencilerimizin aşağıda yer alan dilekçe örneğini doldurup imzaladıktan sonra dilekçelerine öğrenci kimlik kartlarının bir örneğini ya da onaylı öğrenci belgelerini (e-devletten alınan öğrenci belgeleri de kabul edilecektir.) eklemeleri ve 14/06/2019 Cuma günü saat 14:00'e kadar şahsen veya e-posta yoluyla Fakültemize ulaştırmaları gerekmektedir. Dilekçesinde imzası olmayan ve/veya ek belgesi bulunmayan öğrencilerimizin başvuruları işleme alınmayacaktır. Ayrıca, dilekçe aslının bütünleme sınavı öncesi Fakültemizin öğrenci işleri bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir. Öğrenci Bilgi Sisteminde (OBS) kayıtlı olan e-posta adresi haricinde farklı bir e-posta adresinden yapılan başvurular kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

E-posta: hukuk@klu.edu.tr

Bütünleme Sınavı Başvuru Dilekçesi