Hukuk Fakültesi

Rektörümüzden Üniversitemize Yeni Kayit Yaptiran Öğrencilere Mesaj

26/08/2019 10:49:59 - 26/08/2019 10:49:59 - 26427 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR kayıtların tamamlanması üzerine Kırklareli Üniversitesi ailesine katılan öğrencilere yönelik bir mesaj yayınladı.


Sevgili Öğrencilerimiz;

Kırklareli Üniversitesini tercih ederek, ailemizin bir parçası olduğunuz için teşekkür ederiz. Hayatınızın en önemli dönüm noktalarından biri olacak, profesyonel yaşamlarınıza hazırlanacağınız bu kritik dönemde, elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirerek, sizleri gelecek hedeflerinize taşıma gayreti içinde olacağız.

Kırklareli Üniversitesi olarak son teknoloji araç gereçlerle donatılmış laboratuvarları ve derslikleri ile eğitimde son teknolojileri takip ederek öğrencilerinin hizmetine sunma çabasındayız. Bu sene Tıp Fakültesine de ilk öğrencilerimizi alarak, toplamda 11 Fakülte, 1 Devlet Konservatuvarı, 3 Enstitü, 3 Yüksekokul, 7 Meslek Yüksekokulu ve 14 Uygulama ve Araştırma Merkezimizle faaliyet gösteriyoruz. 12 yıl gibi kısa bir sürede ülkemizin en güzide eğitim-öğretim kurumlarından biri olmayı başardık. 2019 YKS Tercih sonuçlarına göre yüzde 89.91 doluluk oranına ulaştık. Bu sene aramıza katılan 5028 yeni öğrencimizle geleceğe emin adımlarla ilerliyor, ülkemizin kalkınma hedefleri çerçevesinde ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynağını sağlamak için elimizden geleni layıkıyla yapmaya çalışıyoruz.

Gelişen teknoloji ve bilimin ışığında uygulamalı eğitimi temel alan Kırklareli Üniversitesi sizleri bireysel, mesleki ve etik değerlerin bilincinde; üretken, vizyon sahibi ve rekabet gücü yüksek bireyler olarak iş hayatına hazırlayacaktır. En büyük beklentimiz; mezun olduğunuzda yerel ve küresel dinamiklerin farkında olarak, analitik düşünce, sosyal iletişim, değişime açıklık gibi nitelikleri edinmeniz, hem ülkenize hem de insanlığa hizmet eden bireyler olmanızdır.

Kırklareli Üniversitesi sizlerindir. Öğrenci kulüplerinin etkinliklerine ve konferanslara katılmanızı, sosyal ve kültürel faaliyetlerin içerisinde yer almanızı önemsiyoruz. Bunların;  hem içinde bulunduğunuz çevreye hem de ileride atılacağınız mesleki hayatınıza büyük katkıları olacağını lütfen unutmayınız. Şu ana dek üniversite olarak yaşadığımız kente tüm boyutlarıyla dahil olmak ve sosyal dokuyla bütünleşmek hedefimiz çerçevesinde bir çok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik. Toplumun kültürel, sosyal, ekonomik ve çevre sorunlarına duyarlı bir biçimde değer üretmeye gayret ettik. Ailemize katılan siz sevgili öğrencilerimizi de sizden önceki arkadaşlarınız gibi gönüllü olmaya davet ediyoruz. Sadece bu alanda değil, her alanda üniversitemizin daha ileri hedeflere ulaşması için sizlerin fikirlerini ve katkılarını önemsiyoruz.

Hayallerinize ulaşmanız için daima sizlerin yanında olacağız. Kırklareli Üniversitesi ailesine hoş geldiniz. Başarılarla dolu bir geleceğiniz olması temennisiyle, hepinizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum.

 

Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR
Rektör                 

 

REKTÖRÜMÜZDEN ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERE MESAJ

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.