Hukuk Fakültesi

Kariyer Merkezinin Ücretsiz Eğitimleri Başlıyor

11/09/2019 17:13:56 - 11/09/2019 17:13:56 - 20962 Okunma

  Kariyer Merkezinin Ücretsiz Eğitimleri Başlıyor

       Üniversitemizin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından öğrenci ve mezunlarımıza ücretsiz sunulan “Bireysel Kariyer Planlama Eğitimleri” ve “Soft Beceri Eğitimleri” 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi’nde 23 Eylül 2019 tarihinden itibaren verilmeye başlanacaktır.

       Üniversitemizin Kayalı, Kavaklı ve Karahıdır Kampüslerinde eğitim gören öğrencilerimiz www.trakyakariyer.org’a giriş yaparak kendilerine uygun saatlerdeki eğitimlere başvurabilir.

       Lüleburgaz, Babaeski, Vize ve Pınarhisar ilçe  kampüslerimizde eğitim gören öğrencilerimize belirlenen program dâhilinde kariyer merkezimizin öğretim görevlileri tarafından, ilçelere gidilerek eğitimler verilecektir. İlçe kampüslerimiz için oluşturulan ekim-kasım ayı eğitim programı için tıklayınız. Bu kampüslerimizde eğitim gören öğrencilerimizin, eğitimler için meslek yüksekokulu sekreterlikleri ile iletişim halinde olmaları önerilmektedir. 

       Kayalı kampüsündeki eğitimlerimiz 20 kişilik kontenjanlarla kısıtlı olup, düzenli olarak her hafta yeni eğitimler açılmaktadır. Öğrenci ve mezunlarımızın www.trakyakariyer.org sitesini bu nedenle düzenli olarak takip etmeleri önerilmektedir.

      TrakyaKariyer sitesine kaydolmak ve eğitimlerimizden faydalanmak için tıklayınız.

       Merkezimizde verilen eğitimlerin listesine ulaşmak için tıklayınız…

KARİYER

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.