Yetenek Kapısı

06/02/2020 13:59:43 - 06/02/2020 13:59:43 - 14509 Okunma

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı (CBİKO) tarafından  Yetenek Kapısı Portalı Türkiye’deki bütün üniversite öğrenci ve mezunlarına yönelik kariyer hizmetlerinin sunumunu kolaylaştırmak üzere hizmete açılmıştır. Kariyer danışmanlığı, kariyer fuarları, kariyer etkinlikleri, iş ve staj ilanları zaman içerisinde bu portal üzerinden üniversite öğrenci ve mezunlarının hizmetine sunulacaktır.  CBİKO’nun destekleri, Kırklareli Üniversitesi’nin de ortaklığıyla Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde 24-25 Şubatta Edirne’de Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı düzenlenecektir. Fuara sadece portala kayıtlı öğrenciler katılabilecektir. Fakültemiz öğrencilerinin en geç 14 Şubat 2020 tarihine kadar  öğrencilerimizin beta.yetenekkapisi.org/login adresinden yetenek kapısı portalına kaydolması gerekmektedir. Tüm Öğrencilerimize duyurulur.

Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

Yetenek Kapısı