Fakültemiz Öğrencileri Ulusal Basında

28/02/2020 12:17:54 - 28/02/2020 12:17:54 - 10241 Okunma

KLÜ Hukuk Öğrencileri Ulusal Basında;

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin desteğiyle Trakya Üniversitesi'nin Balkan Yerleşkesi'nde gerçekleşen "Yetenek Her Yerde" kariyer fuarına gelen Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'nca oluşturulan temsili duruşma salonuna ilgi gösterdi.

Gerçek hakim ve cumhuriyet savcılarının yardımcı olup yol gösterdiği öğrenciler gerçek mahkeme katibinin ve gerçek mahkeme mübaşirinin de kendi rollerinde olduğu farazi duruşmalarda hakim, cumhuriyet savcısı ve avukat cüppelerini giyerek gelecekteki mesleklerini başarıyla canlandırmıştı. Bu canlandırma sırasında yaşanan heyecanlı anlar Anadolu Ajansı kameralarına yansıdı ve etkinlik Türkiye gündemine girdi.

Basının ilgiyle takip ettiği farazi duruşmaların ardından cep telefonlarıyla yürütülen üç interaktif yarışmada da birinci olan Fakültemiz Öğrencileri fuarda dikkatleri üzerlerine topladı.

Hukuk Fakültesi Basın Fuar Video

Fakültemiz Öğrencileri Ulusal Basında