Hukuk Fakültesi

Kütüphanemizin E-Kaynaklarına Uzaktan Erişimi Kolaylaştıran Kampüs Dışı Erişim Programı (Vetis) Hizmete Açılmıştır

25/03/2020 14:32:25 - 25/03/2020 14:32:25 - 10938 Okunma

VETİS (KAMPÜS DIŞI ERİŞİM):

 

Kütüphanemizin abone olduğu veritabanlarına kurum dışından erişmek artık daha kolay.

Elektronik bilgi kaynakları olan e-dergiler, e-kitaplar, e-tezler, veritabanları vb. bütün yayınlara evden de erişim sağlanabilmektedir. Kütüphanemizin abone olduğu elektronik kaynaklara, kurumsal e-posta adresiniz ve oluşturacağınız şifreniz ile dünyanın her yerinden, herhangi bir proxy ayarı yapmadan erişim sağlayabilirsiniz. Kullanmaya başlamak için bilgisayarınıza herhangi bir program yüklemeniz gerekmez. Tek ihtiyacınız “İnternet Bağlantısı!”

Araştırma yapmak istediğiniz herhangi bir veri tabanlarına tıkladığınızda bir kereye mahsus VETİS eklentisini kurmanız gerekecektir.

1- VETİS ana sayfa üzerinden Sisteme Giriş Yap / Kayıt Ol butonuna basarak gelen ekranda daha önceden kayıtlı isenizkullanıcı adı ve şifreniz ile oturum açıp kullanıma başlayabilirsiniz.

2- Kaydınız yoksa Kayıt Ol sekmesinden gerekli bilgileri doldurarak kayıt işlemlerinizi yapınız. Sistem tarafından kurumsal mail adresinize gönderilecek aktivasyon linkine tıklayarak kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz. Bu aşamadan sonra sisteme kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapıp kullanıma başlayabilirsiniz. Chrome veya Firefox kullanılması zorunludur.

Kampüs Dışı Erişim: http://79.123.217.6/vetisbt/

Vetis Kampüs dışı erişim

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.