Bütünleme Sınavı Başvuruları(Dc - Dd Notu Yükseltme Talebi)

23/06/2020 14:09:11 - 23/06/2020 14:09:11 - 12854 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz,

2019-2020 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınavları 29 Haziran-05 Temmuz 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Final sınavı sonuçları ilan edilen ve ders harf notları (DC) veya (DD)  gelerek orta/koşullu geçer durumunda kalan öğrencilerimizin, harf notlarını yükseltmek için Covid-19 salgını nedeniyle ALMS sistemi üzerinden çevrimiçi olarak yapılacak olan Bütünleme Sınavına aşağıda yer alan dilekçe örneğini doldurup imzaladıktan sonra, dilekçelerine öğrenci kimlik kartlarının bir örneğini ya da onaylı öğrenci belgelerini (e-devletten alınan öğrenci belgeleri de kabul edilecektir.) eklemeleri ve 29.06.2020 Pazartesi günü saat 12:00' ye kadar şahsen, kargo veya e-posta yoluyla Fakültemize ulaştırmaları gerekmektedir. 3071 sayılı Dilekçe Hakkı Kanunu uyarınca dilekçesinde imzası olmayan ve ek belgesi bulunmayan öğrencilerimizin başvuruları işleme alınmayacak olup, Öğrenci Bilgi Sisteminde (OBS) kayıtlı olan e-posta adresi haricinde farklı bir e-posta adresinden yapılan başvurular kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

Başvuru yapacak öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Not: Final sınavı sonuçları ilan edilen ve ders harf notları (FD) veya (FF) gelerek başarısız durumda kalan öğrencilerimiz ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen (GR) öğrencilerimiz herhangi bir başvuruya gerek olmadan bütünleme sınavlarına girebilirler.

*Posta ve kargolarının takibi, gönderilerde oluşacak aksaklık ve gecikmelerin sorumluluğu öğrencilerimize aittir.

Posta/Kargo Adresi:

KLÜ Rektörlük Binası Kat:2 Oda No:D-2-20/21 Kayalı Kampüsü - Kofçaz Yolu KIRKLARELİ

E-posta: hukuk@klu.edu.tr

Bütünleme Sınavı Başvuru Dilekçesi (FAO.FR.002)

Bütünleme Sınav Başvurusu (DC-DD Not Yükseltme)