08 Kasım 2017 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

29/11/2017 11:44:19 - 29/11/2017 11:44:19 - 1006 Okunma

08 Kasım 2017 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı internet sitesinde ilan edilen Üniversitemiz Birimlerine alınacak Öğretim Görevlisi, Okutman, Araştırma Görevlisi ve Uzman kadrolarına yapılan başvurular "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca giriş sınav jürisi tarafından değerlendirilmiştir.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayılarının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlenmiş olup, sonuçlar aşağıdaki linklerde yer almaktadır.

Tüm sınavlar, 04/12/2017 tarihinde saat 11:00’de aşağıda belirtilen yerlerde yapılacaktır.

Hukuk Fakültesi Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Başvuru Yapılan Birim