06/09/2024 16:03:41 - 06/09/2024 16:03:41 - 1123 Okunma

2024-2025 Akademik Yılı Bahar Dönemi - Kayıt Yenileme & Ders Kayıt  işlemleri 09 - 13 Eylül 2024 tarihleri arasında öğrenci bilgi sistemi üzerinden yapılacaktır. Aşağıda yer alan ders kayıt kılavuzunu ve ders kayıt videosunu inceleyerek ders kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Ders Ekleme-Çıkarma (Çakışan Dersler İçin) İşlemleri 16 - 18 Eylül 2024 tarihleri arasında olup, değişiklik yapılacak zorunlu ve seçmeli dersler için bu tarihler arasında öğrenci danışmanıyla iletişime geçilmelidir.

Ders Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

Ders Kayıt Videosu için tıklayınız.

Üniversitemiz Ortak Seçmeli Dersleri Kılavuzu için (3. Sınıf Öğrencileri İçin)  tıklayınız.

2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Ders Programları ve Seçmeli Ders Kontenjanları için tıklayınız.

Akademik Takvim için tıklayınız.

YÖK Ders Tamamlama (Denklik) kapsamında ders alan öğrencilerin, ders kayıt işleminden önce, "Ders Tamamlama (Denklik) Öğrencileri İçin Akts Değeri Üzerinden Harç Ücreti Belirleme Talep Formu" nu doldurarak Fakültemiz Öğrenci İşleri Ofisine başvurması gerekmektedir.

Yeni Ders Dönemlerinde Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.

2023-2024 Bahar Dönemi Ders Kayıt

Bilgi Yönetim Sistemi