29/08/2024 15:21:42 - 29/08/2024 15:21:42 - 152 Okunma

2023 - 2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu sonrası ders not girişleri tamamlanmış ya da yaz okulu aldığı yükseköğretim kurumundan alacağı ıslak imzalı/e-imzalı transkriptini ekteki örnek dilekçe ile birlikte Dekanlığımıza iletmek şartıyla mezuniyeti için bir ders haricindeki tüm derslerini başarmış ve sadece devam şartını yerine getirdiği tek dersten başarısız olan ve dilekçeyle başvuru yapan öğrenciler; 

06 Eylül 2024 Cuma günü yüz yüze yapılacak olan Tek Ders Sınavına katılabilirler.

- Tek ders sınavına girmek isteyen öğrencilerimizin en geç 04 Eylül 2024 Çarşamba günü saat: 17.00’ ye kadar tek ders sınavı dilekçelerini ıslak imzalı şekilde taratarak e-posta (hukuk@klu.edu.tr) ile veya şahsen gelerek Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

 

  • Tek Ders Sınav başvurusu kabul edilen öğrencilerimiz 05 Eylül 2024 Perşembe günü internet sayfamızda (https://hukuk.klu.edu.tr/) ilan edilecektir.
  • Mezuniyeti için devam şartını yerine getirmiş olduğu tek dersten sorumluluğu kalan veya mezuniyeti için sorumlu olduğu tüm derslerinin GANO’sunun en az 2,00 olma şartı hariç tüm gereklerini yerine getirmiş öğrenciler; bu sınav sonucu alacağı notun katkısıyla GANO’sunu en az 2,00 düzeyine çekebilecek durumda olması koşuluyla, öğrenimi süresince tek ders sınav hakkını bir kez kullanabilir. Bu öğrenciler sınava girecekleri yarıyılın öğrenci katkı payı/öğrenim ücretini öderler.
  • Tek ders sınavında en az CC (65) notu alan öğrenci başarılı sayılır.
  • Tek ders sınavında alınan not ham başarı notu sayılır ve Senato tarafından belirlenen esaslara göre harf notuna çevrilir. Başarısızlık halinde, ders sonraki yarıyılda/yılda tekrarlanır.
  • Tek ders sınavları için mazeret sınavı yapılmaz. 

     Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.

     Genel Amaçlı Dilekçe için tıklayınız.

2023-2024 Yaz Okulu Sonrası Tek Ders Sınavı

Facebook Twitter Google Plus
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi