06/09/2024 16:58:11 - 11/09/2024 16:58:11 - 1010 Okunma

2024-2025 Akademik yılında Not Ortalaması (Yurt İçi-Yurt Dışı) ve Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde-1) türlerinde yatay geçiş için Fakültemize başvuran öğrencilere ait sonuçlar aşağıdaki tablolarda sunulmuştur. Yatay Geçiş kayıtlarına dair süreç aşağıdaki takvimde belirtilmiş olup kayıt hakkı kazanan öğrenciler  ilgili tarihlerde, Fakültemize şahsen gelerek kayıtlarını yapabileceklerdir.

YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI:

(Sonuçları görmek için başvurduğunuz bölümün üzerine tıklayınız.)

1-   Kurumlararası Yurt İçi Not Ortalaması ile Başvuru sonuçları: (Güncelleme 11.09.2024)

2- Kurumlararası Yurt Dışı Not Ortalaması ile Başvuru sonuçları: (Güncelleme 11.09.2024)

3- ÖSYM Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde-1) ile Başvuru sonuçları:

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ

2024-2025 AKDEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ

Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Asil ve Yedek Adayların İlanı

06 Eylül 2024

Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Asil Öğrencilerin Kayıtları (13 Eylül 2024 Saat:15.00 de kayıtlar sona erecektir.)

09 – 13 Eylül 2024

Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Asil Kontenjandan Boş Kalan Yedek Kontenjan İlanı (Mesai saati sonu)

13 Eylül 2024

Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Yedek Adayların Başvuruları

16 - 17 Eylül 2024

Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Yedek Adayların Başvurularının Değerlendirilmesi

18 Eylül 2024

Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Yedek Adayların İlanı

18 Eylül 2024

Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Yedek Adayların Kayıtları

19 - 20 Eylül 2024

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

2024-2025 Akademik Yılı Güz Döneminde Fakültemize yatay geçişle kayıt hakkı kazanan öğrenciler; kesin kayıtlarını, Fakültemize şahsen gelerek yapabileceklerdir.

• Online Başvuru Dilekçesi. (Başvuru Sisteminden çıktı alınacaktır.)
  • Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda öğrenimi boyunca alacağı bütün dersleri gösterir öğretim planı ve ders içerikleri. (Web sayfalarından alınacaktır.)
  • Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren öğrenim belgesinin (transkript) aslı veya onaylı fotokopisi. (e-devlet)
  • Öğrencilerin ÖSYM sınavına girdiği yıla ait ÖSYM Yerleştirme ve Sonuç Belgeleri.
  • İkinci öğretim programlarından örgün öğretim programlarına yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrencilerin öğretim yılı sonunda bulundukları sınıf itibarıyla ilk %10’a girdiklerine dair belge.
  • Öğrencinin kayıtlı olduğu Yükseköğretim Kurumunda disiplin cezası almadığına dair belge.
  • Kayıt dondurma yazısı (kayıt donduran öğrenciler için)
  • Yatay geçişe engel bir durumun olmadığına dair notu olan yeni tarihli öğrenci belgesi.
  • Nüfus cüzdanı (ön yüzü) fotokopisi.
  • Adayın daha önce Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapmadığına dair belge.
  • Yurt dışından yapılacak başvurularda, kayıtlı olunan programın ÖSYM Kılavuzunda yer almış olması, transkript (not belgesi), ders planları ve içeriklerinin Türkçe’ye çevrilmiş ve onaylanmış olması gerekmektedir.

NOT :  Tablolarda ASİL ve YEDEK sıralamalar belirtilmiştir. Listelerde bilgileri bulunmayan başvurusu reddedilen adaylar KVKK(Kişisel Verileri Koruma Kanunu) kapsamında durumlarını Yatay Geçiş Başvuru Sistemi (https://obs.klu.edu.tr/oibs/hoa_app/) Üzerinden kontrol edebilirler.

2024-2025 Yatay Geçiş Sonuç

Bilgi Yönetim Sistemi