Birleşmiş Milletler İnsan Haklari Sistemi Ve Mekanizmalari Konulu Konferans Düzenlendi

05/12/2018 10:44:59 - 13/12/2018 10:44:59 - 59 Okunma

Fakültemiz Kamu Hukuku Bölümünün Organize Etmiş Olduğu  "BİRLEŞMİŞ MİLLETLER İNSAN HAKLARI SİSTEMİ VE MEKANİZMALARIkonulu konferans 30 Kasım 2018 tarihinde  15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Hasan Zan Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölüm Başkanı Doç.Dr. Seçkin YAVUZDOĞAN' ın moderatörlüğünü yaptığı ve Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Uzmanı Sayın Zeliha AYDIN' ın konuşmacı olduğu  konferansa; Rektör Yardımcımız ve Fakültemiz Dekan V. Prof.Dr. Neziha MUSAOĞLU, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Burçin AYDOĞDU, Fakültemiz Öğretim Elemanları, İdari Personel ve öğrencilerimiz katıldı.

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Uzmanı Sayın Zeliha AYDIN konferansta BİRLEŞMİŞ MİLLETLER İNSAN HAKLARI SİSTEMİ VE MEKANİZMALARI başlıklı bir sunum yaptı. AYDIN konuşmasında; insan haklarını, Birleşmiş Milletler’in insan hakları ile ilgili düzenlemelerine ve Birleşmiş Milletlerin insan hakları konusundaki yapılanmaya  ayrıntılı olarak yer verdi.

Konferansın sonunda Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Neziha MUSAOĞLU , Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Uzmanı Sayın Zeliha AYDIN' a plaket takdiminde bulundu.

Konferans BM İnsan Hakları

BM Konferans