2019-2020 Eğitim-Öğretim Yili Güz Yariyili Yatay Geçiş Yedek Kayit Başvurulari

14/09/2019 15:02:03 - 16/09/2019 15:02:03 - 20290 Okunma

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

YATAY GEÇİŞ YEDEK KAYIT BAŞVURULARI

2019-2020 Akademik yılında Not Ortalaması ile Fakültemize başvuran ancak kesin kayıtlarını yaptırmayan asil adayların yerine kesin kayıt hakkı kazanan yedek adayların isimleri aşağıda tabloda sunulmuştur. Yedek Kayıtlar 17-18 Eylül 2019 tarihleri arasında Fakültemiz Öğrenci İşleri bürosunda yapılacaktır.

• Kurumlararası Yurt İçi Not Ortalaması ile Yatay Geçiş Başvurusu Sonucunda Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Yedek Adaylar:
    1. ​​Ayşegül ÖZCAN
    2. Esin ZENGİN
    3. Ayfer KAYIŞ
  • Kurumlararası Yurt Dışı Not Ortalaması ile Yatay Geçiş Başvurusu Sonucunda Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Yedek Aday:
    1. ​​Hüseyin TÜRKMEN

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

• Başvuru Dilekçesi. (Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosu'ndan alınacaktır.)
  • Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda öğrenimi boyunca alacağı bütün dersleri gösterir öğretim planı/ müfredatı ve ders içerikleri. (Kurum Onaylı)
  • Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren öğrenim belgesinin (Transkriptaslı veya onaylı fotokopisi.
  • Öğrencilerin ÖSYM sınavına girdiği yıla ait ÖSYM Yerleştirme ve Sonuç Belgesi.
  • Öğrencinin kayıtlı olduğu Yükseköğretim Kurumunda disiplin cezası almadığına dair belge
  • Kayıt Dondurma Yazısı (Kayıt donduran öğrenciler için)
  • Yeni tarihli öğrenci belgesi.
  • Harç/Öğrenim Ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu
  • Nüfus Cüzdan fotokopisi.
  • 6 adet 4.5x6 ebatında çekilmiş vesikalık fotoğraf.
  • Daha önce Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapılmadığını gösterir belge.
  •  Yatay geçiş yapmasına okuluyla ilgili engel olmadığını belirtilen belge.
  • Yurt dışından öğrenci kabulünde Yükseköğretim Kurulundan alınan tanınırlık belgesi.
  • Yurt dışından yapılacak başvurularda, kayıtlı bulunduğu programın ÖSYM Kılavuzunda yer almış olması, transkript (not belgesi), ders planları ve içeriklerinin Türkçeye çevrilmiş ve onaylanmış olması.

NOT: Vakıf Yükseköğretim Kurumları ve yurt dışından geçiş yapan öğrenciler öğrenci numaralarını Fakülte Öğrenci İşleri Bürosu'ndan öğrendikten sonra Ziraat Bankasına harç/öğrenim ücreti yatıracaklardır. (I.Öğretim Ücreti: 156,50 TL  II.Öğretim Ücreti: 577,50 TL )

YATAY GEÇİŞ YEDEK KAYIT