25 Kasım 2021 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

14/12/2021 21:11:06 - 14/12/2021 21:11:06 - 743 Okunma

25 Kasım 2021 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Fakültemize alınacak Araştırma Görevlisi kadrolarına yapılan başvurular "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. ve 15. maddeleri uyarınca giriş sınav jürisi tarafından değerlendirilmiştir.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayısının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlenmiş olup, sonuçlar aşağıdaki linklerde yer almaktadır.

Tüm sınavlar, 17/12/2021 tarihinde aşağıda belirtilen yerler ve saatte yapılacaktır.

2-3 İlan No’lu Hukuk Fakültesi Arş.Gör. (Öncelikli Alan) Kadroları Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ (Sonuçlar ayrı sekmelerde listelenmektedir)

Başvuru Yapılan Birim

Sınav Saati

Sınavın Yapılacağı Birim ve Adresi