Fakültemizde Kırklareli Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencilerini Ağırladık

26/04/2022 10:54:54 - 26/04/2022 10:54:54 - 551 Okunma

Kırklareli Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sosyal Bilimler Lisesinde öğrenim gören Hukuk Fakültesi tercih etmek isteyen öğrenciler ve öğretmenleri fakültemizi ziyaret ettiler. Üniversitemizin kapalı spor salonunu, merkezi dersliklerini, kütüphaneyi ve yemekhane binasını gezen öğrencilere, akademik ve idari personelimiz tarafından üniversitemiz, fakültemiz ve hukuk eğitimi hakkında bilgi verildi.

Fakültemizde Kırklareli Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencilerini ağırladık