2021-2022 Akademik Yılı Yaz Dönemi Mezun Öğrencilerimiz Hk.

07/10/2022 17:01:55 - 07/10/2022 17:01:55 - 265 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliği’nin Mezuniyet, diploma, diploma eki ve sertifika işlemlerine ilişkin 31. maddesi’nin 1. fıkrası: “Kayıtlı olduğu öğretim programının ders, uygulama, staj gibi tüm gereklerini bu Yönetmelik hükümlerine göre başarıyla tamamlayan ve GANO’su 2,00 veya daha yüksek olan öğrenciler diploma almaya hak kazanırlar.” hükmünü içermektedir.

Buna göre, 2021-2022 Akademik Yılı Yaz Dönemi not girişleri sonucunda mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimizin mezuniyet işlemleri, 06/10/2022 tarihi itibariyle tamamlanmış olup Mezuniyet Belgesine e-devlet kapısı üzerinden ulaşılabileceklerdir.

NOT: Mezuniyet işlemlerinin tamamlanabilmesi için Mezun Bilgi Sistemi (https://obs.klu.edu.tr/oibs/kariyer/)’ ne giriş yaparak ilgili bilgilerin doldurulması gerekmektedir. Bilgi girişlerinden sonra KAYDET yapıldığı zaman mezuniyet işlemi tamamlanacaktır.

Mezun olan tüm öğrencilerimizi tekrar kutlarız.

Tüm mezun öğrencilerimize duyurulur.

Yaz Dönemi Mezuniyet