01.11.2022 Tarihli Ve 32000 Sayılı Resmi Gazete' De Yayımlanan Öğretim Elemanı İlanı Giriş Sınavı Sonuçları

24/11/2022 17:15:17 - 24/11/2022 17:15:17 - 748 Okunma

01 Kasım 2022 tarihinde Resmi Gazete’de ilan edilen Üniversitemiz Birimlerine alınacak Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi  kadrolarına ilişkin giriş sınavı "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" uyarınca yapılmıştır. Nihai değerlendirme sonucunda ilan edilen kadroya atanması uygun bulunan adaylara ilişkin bilgiler ile sınav sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşılabilir.

Açıktan atanacak adaylar istenen belgelere;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı internet sitesi Dokümantasyon/Formlar/Akademik Personel Şube Müdürlüğü menüsündeki Formlar kısmında yer alan  “Atama İşlemleri İçin İstenilen Formlar” bölümündeki  “Akademik Personel/Açıktan Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenen Belgeler Formu”ndan,

Naklen atanacak adaylar ise;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı internet sitesi Dokümantasyon/Formlar/Akademik Personel Şube Müdürlüğü Formlar kısmında yer alan “Atama İşlemleri İçin İstenilen Formlar” bölümündeki  “Akademik Personel/Naklen Atanma İşlemlerinde İstenen Belgeler Formu”ndan  ulaşabilecektir.

Kazanan adayların evraklarını en geç 01 Aralık 2022 Perşembe günü mesai bitimine kadar (mesai sonu 17:30) Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylara tebligat gönderilmeyecektir. Duyurular tebligat niteliğindedir.

NOT: Yukarıda belirtilen tarihe kadar atama işlemleri için başvuruda bulunmayıp, gerekli evrakları teslim etmeyen asil adaylar atanma hakkından vazgeçmiş sayılacak olup, yerlerine yedek adaylara dönüş yapılacaktır.

1,2,3,4 İlan No’lu Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Kadrosu Giriş Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ

01.11.2022 tarihli ve 32000 sayılı Resmi Gazete' de Yayımlanan Öğretim Elemanı İlanı Giriş Sınavı Sonuçları