Kırklareli Üniversitesi 12. Kariyer Günleri “Adaleti Savunmak: Türkiye’De Cumhuriyet Savcısı Olmak”

25/05/2023 10:31:16 - 22/05/2023 10:38:24 - 232 Okunma

Kırklareli Üniversitesi 12. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında 17.05.2023 14.00’te düzenlenen “Adaleti Savunmak: Türkiye’de Cumhuriyet Savcısı Olmak” adlı etkinliğimize katılan Cumhuriyet Savcısı Muzaffer Lekesiz ile Dr. Öğr. Üyesi Tuğçe İsayev yaptıkları sohbette savcı olabilmek için hukuk öğrencilerinin neler yapabileceğine, Türkiye’de bir cumhuriyet savcısının iş alanı, yükümlülükleri, Türkiye’de cumhuriyet savcısı olmanın zorlukları, savcılık ile hakimlik mesleğinin niteliksel farklılıkları hakkında Savcı Bey’in mesleki tecrübeleri doğrultusunda değindiler. Program sonunda, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Burçin AYDOĞDU tarafından Cumhuriyet Savcısı Muzaffer Lekesiz’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Konferans