2023-2024 Eğitim-Öğretim Yili Güz Yariyili Yatay Geçişe Asil Adaylardan Boş Kalan Kontenjanla Kayit Hakki Kazanan Yedek Öğrenci Listesi

13/09/2023 15:58:14 - 13/09/2023 15:58:14 - 500 Okunma

2023-2024 Akademik yılında Not Ortalaması (Yurt İçi-Yurt Dışı) ve  Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde-1) türlerinde yatay geçiş için asil adaylardan boş kalan kontenjanlara başvuru yapan yedek adaylara dair sonuçlar aşağıdaki tablolarda sunulmuş olup Yatay geçiş hakkı kazanan yedek adayların kayıtları 14.09.2023 Perşembe günü mesai saati (17.00) bitimine kadar Fakültemize şahsen gelerek veya online (çevrimiçi) olarak yapabileceklerdir.

NOT: Online kayıt yapmak için Fakültemiz öğrenci işleri birimini arayarak ya da hukuk@klu.edu.tr e-posta adresimize mail göndererek iletişime geçiniz.

YATAY GEÇİŞ YEDEK BAŞVURU SONUÇLARI:

(Sonuçları görmek için başvurduğunuz bölümün üzerine tıklayınız.)

1-   Kurumlararası Yurt İçi Not Ortalaması ile Yedek Başvuru sonuçları:

2-  Kurumlararası Yurt Dışı Not Ortalaması ile Yedek Başvuru sonuçları:

• 2. SINIF
  • 3. SINIF (BAŞVURU BULUNMAMAKTADIR.)

3- ÖSYM Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde-1) ile Yedek Başvuru sonuçları:

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ

2023-2024 AKDEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ

Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Yedek Adayların Kayıtları

14 Eylül 2023

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

2023-2024 Akademik Yılı Güz Döneminde Fakültemize yatay geçişle kayıt hakkı kazanan öğrenciler; kesin kayıtlarını, Fakültemize şahsen gelerek veya online (çevrimiçi) olarak yapabileceklerdir. Kesin kayıt işlemi online yapılarak yerleşen adaylar kesin kayıt için gerekli olan belgeleri eksiksiz olarak 14 Eylül 2023 tarihine kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

• Online Başvuru Dilekçesi. (Başvuru Sisteminden çıktı alınacaktır.)
  • Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda öğrenimi boyunca alacağı bütün dersleri gösterir öğretim planı ve ders içerikleri. (Web sayfalarından alınacaktır.)
  • Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren öğrenim belgesinin (transkript) aslı veya onaylı fotokopisi. (e-devlet)
  • Öğrencilerin ÖSYM sınavına girdiği yıla ait ÖSYM Yerleştirme ve Sonuç Belgeleri.
  • İkinci öğretim programlarından örgün öğretim programlarına yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrencilerin öğretim yılı sonunda bulundukları sınıf itibarıyla ilk %10’a girdiklerine dair belge.
  • Öğrencinin kayıtlı olduğu Yükseköğretim Kurumunda disiplin cezası almadığına dair belge.
  • Kayıt dondurma yazısı (kayıt donduran öğrenciler için)
  • Yatay geçişe engel bir durumun olmadığına dair notu olan yeni tarihli öğrenci belgesi.
  • Nüfus cüzdanı (ön yüzü) fotokopisi.
  • Adayın daha önce Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapmadığına dair belge.(MYP EK Madde-1 kontenjanı ile yatay geçiş hakkı kazananlar içindir.)

Fakültemiz  İletişim Bilgileri:

Tel 1: 0 (288) 214 97 47 (2304/ 2331)

Tel 2: 0 (288) 212 50 28 (2304/ 2331)

E-Posta Adresi: hukuk@klu.edu.tr

KLÜ 3.Merkezi Derslik Binası Kat:2 Kayalı Yerleşkesi - Kofçaz Yolu KIRKLARELİ