Diploma Teslimleri Hk.

25/10/2023 16:28:58 - 25/10/2023 16:28:58 - 430 Okunma

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi “Final, Bütünleme, Tek Ders, Yaz Okulu”  sınavları sonunda mezun duruma gelen öğrencilerimizin diplomaları 30.10.2023 Pazartesi gününden itibaren teslim edilmeye başlanacaktır. (Mezuniyet tarihini e-devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz.)

DİPLOMA BELGELERİNİ ALMAYA GELİRKEN:

1-Mezun Bilgi Sisteminde gerekli alanlar doldurulduktan sonra alınacak olan özgeçmiş çıktısı Fakültemiz öğrenci işleri birimine teslim edilmelidir.

***Mezun Bilgi Sistemine ilk kez giriş yaparken tüm öğrencilerimizin şifre almaları gerekmektedir. Şifre almak için, şifremi unuttum butonuna tıklanmalı, bilgiler Öğrenci Bilgi Sisteminde (OBS) nasıl kayıtlı ise o şekilde doldurulmalıdır. (Örneğin; Baba Adı: AHMET, Anne Adı: FATMA) Şifre, Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı olan e-posta adresinize gönderilecektir. Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı e-posta adresinizin güncel olması gerekmektedir. Aksi takdirde Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşanacaktır. Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşayan öğrencilerimiz 444 40 39 (1409 dahili) nolu telefonu arayarak bilgi alabilirler.

2-İlişik Kesme Formunun çıktısı alınarak doldurulmalıdır.

3-Üniversitemiz kütüphanesinden alınmış varsa emanet kitap ve materyallerin teslim edilmesi gerekmektedir.

4-Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi'nden alınmış varsa spor malzemelerinin teslim edilmesi gerekmektedir.

5- Hukuk Fakültesi Mezun Anketini doldurunuz. Anket için tıklayınız.

NOT: Diplomalar sadece mezun öğrencilerin kendisine veya noter onayı ile vekalet verdikleri kişilere Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimi tarafından elden teslim edilebilecektir.

2022-2023 Mezunları Diploma Teslimi