Gençlerin İyilik Halini Ve Ruh Sağliğini Güçlendirme Programi

17/11/2023 09:14:11 - 17/11/2023 09:14:11 - 91 Okunma

Sağlık Bakanlığının kamu kurumları işbirliği ile gençlerin ruh sağlığının korunması ve psikolojik dayanıklılığının arttırılması amacıyla üniversitemiz öğrencilerine yönelik etkinlik düzenlenecektir. 20.11.2023 Pazartesi günü Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsünde düzenlenecek etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir.

12:00 - Kurum Stantlarının ziyareti gerçekleştirilecektir.

13:00 - Kırklareli  Üniversitesi fuaye alanlarında  Kırklareli Belediyesinin   halk oyunları gösterimi

14:00 - Kırklareli  Üniversitesi  fuaye alanında, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Faaliyetleri,( halk oyunları, tekvando,  satranç  masası ,  spor aktivite  gösterimi)

15:30 - Kırklareli Belediyesi tarafınca söyleşi programlarında ve fuaye alanında  gençlere, ikram (sıcak çorba içecek- meyve- su) ve promosyon olarak ücretsiz sunulabilecek imkanlarının  sağlanması

17:00 - Kapanış

Not: Etkinlikte stant açmak isteyen öğrenci kulüplerinin 17.11.2023 mesai bitimine kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile iletişime geçmeleri rica olunur.

GENÇLERİN İYİLİK HALİNİ VE RUH SAĞLIĞINI GÜÇLENDİRME PROGRAMI