07.11.2023 Tarihli Ve 32362 Sayılı Resmi Gazete'de Yayımlanan Öğretim Elemanı İlanı Giriş Sınavı Sonuçları

06/12/2023 11:08:58 - 08/12/2023 11:08:58 - 344 Okunma

07 Kasım 2023 tarihinde Resmi Gazete’de ilan edilen Üniversitemiz Birimlerine alınacak Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi  kadrolarına ilişkin giriş sınavı "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" uyarınca yapılmıştır. Nihai değerlendirme sonucunda ilan edilen kadroya atanması uygun bulunan adaylara ilişkin bilgiler ile sınav sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşılabilir.

Açıktan atanacak adaylar istenen belgelere;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı internet sitesi Dokümantasyon/Formlar/Akademik Personel Şube Müdürlüğü Formlar kısmında yer alan  “Atama İşlemleri İçin İstenilen Formlar” bölümündeki  “ Prd.Fr.014 Akademik Personel Açıktan Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenen Belgelerden,

Naklen atanacak adaylar ise;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı internet sitesi Dokümantasyon/Formlar/Akademik Personel Şube Müdürlüğü Formlar kısmında yer alan “Atama İşlemleri İçin İstenilen Formlar” bölümündeki "Prd.Fr.015 Akademik Personel Naklen Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenen Belgelerden ulaşabilecektir.

Kazanan adayların evraklarını en geç 12 Aralık 2023 Salı günü mesai bitimine kadar (mesai sonu 17:30) Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylara tebligat gönderilmeyecektir. Duyurular tebligat niteliğindedir.

4 İlan No’lu Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölümü Araştırma Görevlisi Kadrosu Giriş Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ

5 İlan No’lu Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Bölümü Araştırma Görevlisi Kadrosu Giriş Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ

07.11.2023 Tarihli ve 32362 sayılı Resmi Gazete'de Yayımlanan Öğretim Elemanı İlanı Giriş Sınavı Sonuçları