2023-2024 Akademik Yili Güz Dönemi Bütünleme Sinav Programi Ve Derslik Bilgileri

02/02/2024 01:27:21 - 05/02/2024 01:27:21 - 556 Okunma

2023 - 2024 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ 12 -16 ŞUBAT 2024 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN BÜTÜNLEME SINAVLARI, PROGRAM VE DERSLİK BİLGİLERİ AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

Final sınavından FD, FF, DD ve DC harf notu alan öğrenciler herhangi bir başvuruya gerek olmadan bütünleme sınav listelerine dahil edilecek ve sınava katılabileceklerdir. DC ve DD harf notlu öğrencilerin bütünleme sınavına girmeleri zorunlu değildir. DC ve DD harf notlu öğrencilerin Bütünleme Sınavına girmeleri halinde Bütünleme Sınavından alınan puan yarıyıl/yıl sonu sınavı puanı olarak değerlendirilecektir.

SINAVLARA GİRECEK TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

SINAV PROGRAMLARI:

NOT 1:   3. sınıf “Üniversite Ortak Seçmeli Ders(OSD)” lerin bütünleme sınav programları, dersin okutulduğu Fakülte/ Bölüm tarafından ilan edilecektir.

NOT 2:   Sınav haftasında öğrencilerimizin ders çalışabilmesi için 2. Kat F Blokta derslikler açık olacaktır.

BÜTÜNLEME SINAVI DERSLİK