2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Final Sınavları Sonrası Mezun Öğrencilerimizin Dikkatine!

20/02/2024 10:56:15 - 20/02/2024 10:56:15 - 163 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliği’nin Mezuniyet, işlemlerine ilişkin 32. maddesi’nin 1. fıkrası: İlgili mevzuat hükümlerine göre kayıtlı oldukları programların tüm yükümlülüklerini yerine getirerek, mezuniyet için tamamlanması gereken AKTS kredisini başarıyla tamamlayan ve GANO’su 2,00 veya daha yüksek olan öğrenciler mezuniyete hak kazanır.’’ hükmünü içermektedir.

Buna göre, 2023 - 2024 Akademik Yılı Güz Yarıyılı final sınavları not girişleri sonucunda mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimizin mezuniyet işlemleri tamamlanmış olup Mezuniyet Belgesine e-devlet kapısı üzerinden ulaşılabileceklerdir.

NOT: Mezuniyet işlemlerinin tamamlanabilmesi için Mezun Bilgi Sistemi (https://obs.klu.edu.tr/oibs/kariyer/)’ ne giriş yaparak ilgili bilgilerin doldurulması gerekmektedir. Bilgi girişlerinden sonra KAYDET yapıldığı zaman mezuniyet işlemi tamamlanacaktır.

Mezun olan öğrencilerimizi kutlarız.

Tüm mezun öğrencilerimize duyurulur.

2023-2024 Güz Final Mezuniyet