8 Mart Dünya Kadınlar Günü Paneli

12/03/2024 15:31:33 - 12/03/2024 15:31:33 - 198 Okunma

Fakültemiz Araştırma Görevlisi Burak Taha Alpagut ve Hukuk Kulübü öğrencilerimiz öncülüğünde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Paneli gerçekleştirilmiştir. Başta saygıdeğer konuşmacılarımız, KLÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin ALKIŞER BREGGER, Hukuk Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Özge DOĞAN GÖKADA, T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kırklareli İl Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Remziye ALGIN, Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Dt. Yasemin AÇIK ERTAŞ, Kırklareli Barosu Kadın Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Ilgaz Lale KOCAKUNDAKÇI ile moderatörler Dr. Öğr. Üyesi Özge VARIŞ ile Dr. Öğr. Üyesi Cansu DAĞ olmak üzere katılım gösteren tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunar,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle, KLÜ Hukuk Fakültesi olarak toplumsal cinsiyet eşitliğine olan desteğimizi tekrar ederiz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Paneli

8 Mart Kadınlar Günü