Hukuk Fakültesi

Uluslararası Tahkim Konferansı

27/05/2024 10:09:10 - 27/05/2024 10:09:10 - 79 Okunma

Organizasyonu KLU Hukuk Kulübü tarafından gerçekleştirilen, Kırklareli Barosu’nun ev sahipliğini yaptığı Tahkim Konferansı başarıyla tamamlanmıştır. Bulgaristan Sanayi ve Ticaret Odası Tahkim Divanı Onursal Başkanı ve Burgas Free University’de Öğretim Üyesi olan Prof. Dr. Silvi Çernev ile İstanbul Tahkim Merkezi yönetiminde bulunan Tekirdağ Baro Başkanı Av. Egemen Gürcün LL.M.’in konuşmacılık yaptığı konferansa, fakültemiz Milletlerarası Özel Hukuk Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Özge Varış moderatörlük yaparak, fakültemiz Milletlerarası Özel Hukuk Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Gürkan Küçük ise İngilizce’den Türkçe’ye ardıl çeviri yaparak katkıda bulunmuştur.

Kırklareli Baro Başkanı Av. Turgay Hınız’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinlik çok sayıda avukat ve fakültemiz akademik personeli ve öğrencisi tarafından ilgiyle izlenmiştir. Konferans bitiminde Hukuk Kulübü’ne, Hukuk Fakültesi’ne ve Kırklareli Barosu’na gösterdikleri ilgi için teşekkür eden Prof. Dr. Silvi Çernev, tahkim hukukunun genel esaslarını anlattığı kitabını fakültemiz öğrencilerine hediye etmiştir. Etkinlik, Hukuk Kulübü adına katılımcılara hediyelerinin sunulmasıyla ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle tamamlanmıştır.

Kırklareli’nde bu nitelikte uluslararası bir hukuk etkinliğinin başarıyla tamamlanabilmiş olması ileride daha büyük projelerin üstlenilmesi konusunda hepimize cesaret vermiştir.

Konferans

Facebook Twitter Google Plus
Uluslararası Tahkim Konferansı
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.