Fakültemiz Tarafından Hukuk Kliniği Dersi Kapsamında 28 Mayıs 2024 Salı Günü “Hukukta Sürdürülebilirlik Paneli” Düzenlendi.

29/05/2024 09:55:46 - 29/05/2024 09:55:46 - 91 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve Vali Yardımcısı Dr. Yusuf GÜLER’in katılımlarıyla gerçekleştirilen panelde Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Kürşad YAMANER, Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürü Gökhan KARACA,  Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Mithat GÜNEŞ, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Burçin AYDOĞDU ve Dr. Öğr. Üyesi Eray Aksın ATAR ile fakülte akademik, idari personeli, çeşitli sivil toplum kuruluşlarından temsilciler ile öğrenciler yer aldı. TARSİM Genel Müdürü Bekir Engürülü'nün davetli konuşmacı olduğu etkinlikte Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Cem Veziroğlu ile Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Rifat Cankat konuşmalarını gerçekleştirdiler. Panelin ikinci oturumu ise Hukuk Kliniği öğrencilerinden Emre Turhan, Hümeyra Boz, Şevval Çetin ve Umur Sulukan'ın konuşmalarıyla tamamlandı.

Panel Sürdürülebilirlik

Hukukta Sürdürülebilirlik Paneli