Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi (Klühfd)Yayın Hayatına Başlıyor

01/03/2023 09:44:13 - 02/03/2023 09:44:13 - 1140 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından yayımlanan Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi (KLÜHFD), hukuk alanında ya da hukukla ilişkili diğer alanlarda özgün ve bilimsel çalışmalara dayanan makalelerin yayımlanması suretiyle ulusal ve uluslararası literatüre katkı sağlamak amacıyla Haziran ayında yayın hayatına başlıyor.

2023 yılından itibaren Haziran ve Aralık aylarında olmak üzere yılda iki kez elektronik olarak yayımlanacak hakemli dergimize katkı sağlayabilirsiniz. Türkçe, İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden biriyle yazılmış makale, kitap eleştirisi, karar incelemesi ve çevirilerinizi 15.05.2023 tarihine kadar hukukdergi@klu.edu.tr e-posta adresine gönderebilirsiniz.

Yayın ilkeleri ve yazım kuralları ile diğer detaylara https://dergipark.org.tr/tr/pub/kluhfd adresinden erişebilirsiniz.

KLÜHFD Bilimsel Dergi Dergi

Makale Çağrısı